Ηλεκτρόδια

Ηλεκτρόδια βηματοδότησης

Επιλογή υλικών για υψηλές επιδόσεις

Στην καρδιακή βηματοδότηση το εμφυτευόμενο ηλεκτρόδιο αποτελεί τον θεμελιώδη σύνδεσμο μεταξύ του βηματοδότη και του μυοκαρδίου. Ένα ηλεκτρόδιο με υψηλές ηλεκτρικές & μηχανικές επιδόσεις εξασφαλίζει τον ασθενή και την διάρκεια ζωής του βηματοδότη.

ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Αξιοπιστία πάνω από 99,98%.

Η ELA Medical προσφέρει πλήρη σειρά ηλεκτροδίων χρησιμοποιώντας υλικά:

  • Ιατρική σιλικόνη, την ασφαλέστερη επιλογή στην μόνωση των ηλεκτροδίων.
  • Ενεργό άνθρακα, για εξαιρετικές επιδόσεις και βιοσυμβατότητα.
  • Στεροειδές, για μείωση της φλεγμονής στο σημείο επαφής.

Stelid απόδοση και σιγουριά

Συνδυάζοντας ενεργό άνθρακα και στεροειδή

Ο άνθρακας έχει συνδυαστεί με μια στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φαρμακευτική ουσία (δεξαμεθασόνη) για τη δημιουργία του νέου ενδοκαρδιακού ηλεκτροδίου Stelid. Ο πρωτότυπος σχεδιασμός αυτού του ηλεκτροδίου επιτρέπει την ασφαλέστερη τοποθέτησή του και μειώνει τους πιθανούς κινδύνους διάτρησης. Τα χαρακτηριστικά του Stelid έχουν βελτιωθεί ώστε να ελαχιστοποιήσουν την χρησιμοποιούμενη ενέργεια στη βηματοδότηση. Για τον γιατρό, η αξιοπιστία των ηλεκτροδίων Stelid εμπνέει εμπιστοσύνη. Λιγότερες παρενέργειες, λιγότερες επεμβάσεις. Σε όλες τις περιπτώσεις, τα ηλεκτρόδια Stelid εγγυώνται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

STELID: ενεργά και παθητικά ηλεκτρόδια (πτερυγωτά, J σχήματος & βιδωτά)

Stelix - Περισσότερη ασφάλεια, περισσότερη άνεση

  Τα βιδωτά ηλεκτρόδια Stelix παρουσιάζουν αξιοπιστία, εύκολο έλεγχο και ασφάλεια κατά τη χρήση. Από αυτά τα τρία βασικά σημεία αναδεικνύεται η εμπειρία και η διάθεση καινοτομίας της ELA MEDICAL. Το ηλεκτρόδιο Stelix συνδυάζει την ασφάλεια κατά την εμφύτευση καθώς και την φλεβική διάβαση χωρίς να τραυματίζει τα τοιχώματα του μυοκαρδίου. Αν χρειαστεί η αφαίρεσή του, αυτή πραγματοποιείται με μια απλή κίνηση. Η μόνωση με σιλικόνη μεγάλης ανθεκτικότητας εγγυάται την ομαλή λειτουργία του ηλεκτροδίου για μεγάλο διάστημα. Η μείωση της ουδούς διέγερσης στην οξεία και χρόνια φάση επιτρέπει την αύξηση της διάρκειας ζωής του βηματοδότη.

Stelid II απόδοση και αξιοπιστία

Για εύκολη εμφύτευση και μεγαλύτερη ευκαμψία

Απόδοση και αξιοπιστία είναι οι κύριοι σκοποί αυτής της νέας σειράς με ηλεκτρόδια κρυστάλλων άνθρακα, μικρή ενεργή επιφάνεια και μόνωση σιλικόνης. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός επιτρέπει την μείωση της ενεργής επιφάνειας του ηλεκτροδίου κρυστάλλων άνθρακα στα 2mm². Αυτή η λύση βοηθάει στη μείωση της πίεσης που ασκείται από το ηλεκτρόδιο στο ενδοκάρδιο, ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους από διάτρηση ή λάθος τοποθέτηση. Είτε με το διπολικό (6F*) είτε με το μονοπολικό (5F*) ηλεκτρόδιο είναι εύκολη μια επιτυχής τοποθέτηση. Μειώνοντας την απόσταση μεταξύ των πόλων των ηλεκτροδίων βελτιώνεται η επιλεκτικότητα της αίσθησης του καρδιακού σήματος.

(*) μέγεθος σώματος ηλεκτροδίου